Asparges med sennepsvinaigrette og gorgonzola

Oppskriften er beregnet til forrett .

Asparges med sennepsvinaigrette og gorgonzola

Personer: 4

Ingredienser

  • 1 bunt friske asparges
  • 150 gram gorgonzola
  • 1 håndfull ristete valnøtter
  • Vinaigrette:
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts flytende honning
  • 8 ss olivenolje
  • 1/4 ts salt
  • Litt pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen eddik, honning, salt, pepper og sennep. Bland i oljen litt og litt til den binder seg og blir litt kremaktig . Kutt nederste delen på asparges og legg på varm grill eller stekepanne i 4-5 min  . Anrett tallerken med senneps vinaigrette i bunnen . Topp varme asparges med gorgonzola og ristete valnøtter og server umiddelbart.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.