Salat med kidneybønner og vårløk

For kidneybean salad recipe in english scroll down the page#belgvekster #mezze #meze

Salat med kidneybønner og vårløk

Personer: 4-6

Ingredienser

  • Ca 600 gram ferdig kokte kidneybønner
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ½ - 2 sitroner, saften
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ts flytende honning
  • Salt
  • Pepper
  • 4 vårløk, hakket
  • 1 rødløk, hakket
  • 1 stor grønn paprika, i terninger
  • 1 grønn chili, finhakket
  • 1 neve bladpersille, finhakket

Slik gjør du

  1. Rør sammen ingredienser til dressing og hell over kidney bønnene. Ha i resten av salat ingrediensene, smak til med salt og pepper og dryss over mer persille .

Kidneybean salad , serves 4-6.

Ingrediens

Kidney bean salad 4- 6 Approximately 600 grams of pre-cooked kidney beans
1 clove garlic, minced
1 ½ - 2 lemons, juice
4 tablespoons olive oil
2 teaspoons honey
salt
pepper
4 green onions, chopped
1 red onion, chopped
1 green pepper , chopped
1 big green bell pepper, diced
1 handful flat-leaf parsley, finely chopped

Method

Mix together the ingredients for the dressing and pour over the kidney beans. Add all remaining salad ingredients, season with salt and pepper and sprinkle over a little more parsley.

1 Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.