Ovnsstekt potetsalat i grønn
Roasted potato salad with greens recipe in english at the bottom of the page👇🏾
Ingredienser
- 500 g amandinepoteter, eller andre små poteter
- ½ dl nøytral olje, som rapsolje
- 250 g aspargesbønner
- 250 g frosne selskapserter
- 2-3 dl hakkede urter f.eks. gressløk, persille, basilikum, dill eller mynte
- 1 hakket rødløk
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- Saften av 1 sitron og litt finrevet skall
- Olivenolje
- Salt
- Nykvernet pepper
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C
- Del de største potetene i to. Vend potetene i nøytral olje og dryss over salt og pepper. Stek potetene i ca. 30 minutter. Rens og skyll bønnene og fosskok i saltet vann i 3 minutter, ha i ertene og kok ett minutt til. Bland grønnsakene sammen med urter, hvitløk, løk, sitron og en god skvett olivenolje. Bland grønnsakene med de varme ovnsstekte potetene og smak til med salt og pepper.
Roasted potato salad with greens
Ingredients
500 g amandine, or other small potatoes½ dl neutral oil, such as canola oil
250 g green beans
250 g frozen peas
2 - 3 dl chopped herbs like chives, parsley, basil, dill or mint
1 chopped red onion
1 garlic clove, finely chopped
juice of 1 lemon and some grated zest
olive oil
salt
freshly ground pepper
3 x Potetsalat – Aichas Mat 16. mai 2018 (17:13)
[…] ovnsstekt potetsalat i grønn […]