BØNNE- OG ERTESALAT

Porsjoner : 4

Ingredienser

  • 400 g aspargesbønner
  • 150 g frosne erter
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 sjalottløk eller en liten vanlig løk, hakket
  • 2 hvitløkfedd, hakket
  • 1 sitron, saften av
  • salt og pepper

Method

  1. Rens bønnene og skyll dem. Kok opp en kjele med lettsaltet vann og kok aspargesbønnene i 2 minutter. Hell av kokevannet og skyll bønnene i iskaldt vann.
  2. Varm oljen i en kjele og fres løk og hvitløk. Tilsett ertene og bønnene. Varm raskt opp til både bønnene og ertene er varme.
  3. Smak til med salt og pepper og skvis over sitron.

Additional Info

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.